Online , Film

Studentenkorting op films PICL Natlab

16 februari t/m 1 juli , 00:00 - 23:59
Online

De filmhuizen zijn gesloten... Maar, wij bieden je nog steeds de beste art house films  online en mèt studentenkorting die je thuis op je gemak kan bekijken.
 

We hebben de handen ineengeslagen met Natlab en online filmplatform PICL om je een mooie aanbieding te doen. Gebruik onze studentenkortingscode SGE21#NL om 1 euro korting te krijgen op elke film die je bekijkt. En het mooiste is, je kunt deze code zo vaak gebruiken als je wilt!

PICL
PICL biedt een brede selectie van arthouse films. Er zijn twee categorieën waaruit je kunt kiezen: 'Première Films' en 'Recente Films'. Première Films bevatten de nieuwste arthousefilms en de gebruikelijke prijs hiervoor is € 8,50 per film. Met onze studentenkorting kun je deze voor € 7,50 bekijken. Recente Films zijn films die al een tijdje in de bioscoop draaien (enkele weken tot maanden), zoals Oscarwinnaar Parasite. Deze kosten € 4,99 zonder studentenkorting, en met onze code is dit slechts € 3,99.

Natlab
Houd er rekening mee dat deze korting alleen werkt op de Natlab pagina van PICL. Filmhuis Natlab is gevestigd in Eindhoven op Strijp-S en is partner van ons filmprogramma. Zij bieden films on demand aan via PICL op hun eigen PICL pagina. De korting is alleen daar van toepassing.