Podium

TIME OUT!

PodiumT
Woensdag 17 oktober , 20:00 - 21:30
Blauwe Zaal Auditorium
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Je kent het vast wel. Je hebt het druk met je studie, je sociale leven, je bijbaan. Daarnaast wil je ook nog een mooi CV opbouwen en af en toe iets leuks met je vrienden doen. Prima als het allemaal goed loopt maar soms zit het tegen. Dat vak niet gehaald, het loopt niet lekker met je vriendin en je twijfelt of je met je studie op het goede spoor zit….

Het aantal burn-outs onder studenten en jonge professionals neemt alarmerend toe. Waarom is het zo moeilijk om er over te praten en wat gaan we er aan doen?

TIME OUT! is een theaterinterventie, een interactieve muzikale voorstelling van zaken. Over de hobbels op de weg naar een succesvolle loopbaan. Een live onderzoek met het publiek.

TIME OUT! maakt het gesprek los over stress en burn-outs. Gezien het hoge aantal ‘drop-outs’ is dat van groot maatschappelijk belang. Als je de cijfers mag geloven is er sprake van een ware volksepidemie. Maar kloppen die cijfers? En wat is een burn-out eigenlijk?

TIME OUT! is gemaakt en wordt opgevoerd door Eva van Manen, Simone van Bennekom, Imke Smit, José Montoya, Arthur Umbgrove en Frederiek Voskens. En achter de schermen; Rene van Zinnick Bergmann, Bart Vlot, Kiki Heslenfeld, Markell Helmann, Tamara Keasberry en Meinke Noordam.

Dit project is een samenwerking tussen Groep één en Studium Generale