Algemene info

Info over nieuwe programmering

Vrijdag 23 oktober , 09:00 - 23:00
Reserveren vanaf nu verplicht als je programma op de campus wilt bijwonen

In collegejaar 2020/21 starten we met een aangepaste programmering in verband met de geldende RIVM-maatregelen. Dat betekent dat je sommige programma’s op de campus kan bijwonen, anderen alleen via livestream kan bekijken en in veel gevallen beide. Ook kan je vanaf september weer registreren voor SG & USE bij programma’s die het USE-label dragen. Wat betekent dit allemaal concreet?

Programma bijwonen op de campus

Indien een programma plaatsvindt op de campus dan is er slechts plek voor een beperkte groep bezoekers vanwege de geldende RIVM-maatregelen. Reserveren via de website (zwarte “bestel”knop op de betreffende programmapagina) is daarom verplicht als je het programma in de zaal wilt bijwonen.

Programma’s bekijken via livestream

Indien een programma (ook) online live gestreamd wordt, dan kan je het bekijken op onze Facebook pagina en YouTube kanaal. Volg ons op Facebook of abonneer je op ons YouTube kanaal om een melding te ontvangen wanneer we live gaan. Om de livestream te bekijken hoef je geen ticket te reserveren.

SG & USE registratie

Voor de SG & USE registratie bij programma’s die het USE-label dragen gelden twee mogelijkheden:

  1. Bijwonen op de campus: je laat je deelname ter plaatse door Studium Generale registreren door middel van het scannen van je collegekaart vóór aanvang van het programma (in de zaal).
  2. Online na afloop van de livestream: Je kunt uitsluitend registreren voor SG&USE als je het programma live bekijkt (dus niet terugkijken) en jijzelf binnen vijf minuten na afloop een online SG&USE-registratieformulier invult. Dit formulier wordt direct na afloop van de livestream verstrekt. Houd je student-ID nummer bij de hand, want dit moet je dan invullen.

Zorg er alsjeblieft voor dat je registratie goed gebeurt, want anders kunnen we niet verifiëren dat je aanwezig was.

Meer info over SG & USE vind je hier.