USE

SG & USE

Activiteiten van Studium Generale (SG) vormen een vast onderdeel van de TU/e bacheloropleiding. Via onderstaande link kun je inzien welke programma’s je al hebt bijgewoond (vanaf TU/e campus of elders met VPN verbinding). Hieronder vind je meer informatie over de regeling.

Mijn overzicht gevolgde activiteiten

SG&USE
Wanneer je in het najaar van 2014 of later begonnen bent met het Bachelor College, dan maakt het bijwonen van tenminste 5 met een USE-logo aangemerkte activiteiten van Studium Generale deel uit van je USE leerlijn. Er zijn geen tentamens aan deze SG-activiteiten verbonden, maar je kunt je USE leerlijn uitsluitend afronden als je tenminste hebt voldaan aan het volgen van deze 5 activiteiten. Je kunt hier op ieder moment mee beginnen, echter tijdig voor het afronden van je bachelor. Je laat je deelname ter plaatse door SG registreren door middel van het scannen van je collegekaart vóór aanvang van het programma. Zorg er alsjeblieft voor dat dat goed gebeurt, want anders kunnen we niet verifiëren dat je aanwezig was. Voor het verwerken van de registraties staan twee weken. Als na twee weken je registratie niet zichtbaar is, neem dan even contact met ons op.

Als je in collegejaar 2012-2013 of 2013-2014 startte met je bacheloropleiding, dan ben je vrijgesteld van deze regeling en ontvang je geen beoordeling.

SG & Eindhoven School of Education (ESoE)
Als je als student bent vrijgesteld van de USE leerlijn omdat je beide Eindhoven School of Education (ESoE) minoren volgt, dan geldt dat het bijwonen van de SG-activiteiten een aanvullende voorwaarde is voor het behalen van het coherente keuzepakket ‘Onderwijs verdiepend vak’.

SG & minor Academische Vorming
Studenten die voor collegejaar 2012-2013 zijn gestart met de bacheloropleiding vallen nog onder de minor Academische Vorming. Het is niet meer mogelijk SG-activiteiten te volgen ter afronding van deze minor. Neem voor meer informatie contact op met de coördinator van de minor, Tijn Borghuis, v.a.j.borghuis@tue.nl

Heb je vragen over de USE-regeling? Laat het ons weten via studium.generale@tue.nl. Voor vragen over het Bachelor College en de USE leerlijnen kun je beste terecht bij de studieadviseur van jouw opleiding.

Verder gaan Meer weten
Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.